04 February 2021

Boka din hyrbil säkert på DiscoverCars.com

Vår hemsida har all standardsäkerhet inom branschen för att hålla dina uppgifter privata.
Här på DiscoverCars.com tar vi säkerheten för dina personuppgifter på allvar - faktum är att det är vår högsta prioritering. Nedan beskriver vi allt vi har genomfört för att se till att du kan boka en hyrbil utan att behöva oroa dig för att personuppgifter ska bli stulna, sålda eller missbrukade på något sätt.
Varje steg i bokningsprocessen är säker.
Vår hemsida är säkrad genom ett branschstandards SSL-certifikat. Detta skapar en säker HTTPS-anslutning mellan dig och oss. Det innebär att all information som du anger eller tar emot från vår webbplats är krypterad - andra kommer inte att kunna se eller stjäla den.

Eftersom HTTPS har blivit så vanligt kanske du inte ens tänker på det längre — och moderna webbläsare har gjort det mindre märkbart. Du kan dock verifiera att vår webbplats (eller vilken webbplats som helst) har ett giltigt SSL-certifikat genom att leta efter hänglåsikonen i webbläsarens adressfält, och det är fortfarande ett viktigt element att kontrollera innan du anger någon personlig information.
DiscoverCars.com är också certifierad som säker av TrustedSite. Detta innebär att vi upprätthåller en hög nivå av webbplatssäkerhetsstandarder och god affärspraxis. Förutom att visa att vår webbplats inte finns på några svarta listor för skadlig kod eller phishing, betyder det också att vår webbplats är en McAfee SECURE-certifierad webbplats. McAfee är ett av de två mest kända cybersäkerhetsföretagen och en McAfee SECURE-certifiering innebär att vår webbplats är en webbplats som du kan lita på.
Betala för din bokning säkert
Vår betalningssida (eller sektion i mobilappen) är säkrad av det tidigare nämnda SSL-certifikatet som har en garanti på $50 000, så du behöver inte oroa dig över att dina betalningsuppgifter ska blir stulna.

Vi använder alltid de senaste branschstandarderna för att hantera betalningar. Detta inkluderar att endast acceptera 3D-säkra betalningar som populärt kallas Visa Secure och Mastercard Identity Check.

För dig innebär det att du helt enkelt omdirigeras till din bank under transaktionen för att verifiera betalningen. Tidigare kan du ha varit tvungen att använda ett lösenord för detta, men nu behöver du bara autentisera dig med en kod som skickas till din telefon eller biometriskt — vilket innebär att det tar bara några sekunder. Allt detta leder till färre bedrägerier och en bättre upplevelse för dig, kunden.

DiscoverCars.com har också åtagit sig att skydda kundernas kreditkortuppgifter i enlighet med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Vår anpassning till denna standard återspeglas i de människor, tekniker och processer vi anlitat.

Vi utför regelbundna sårbarhetsskanningar och penetrationstester i enlighet med PCI DSS-kraven för vår affärsmodell. Vi intygar vår PCI-efterlevnad årligen.

Vad betyder allt detta för dig, kunden? Det betyder att du kan lita på att vår betalningsprocess är säker.
Våra kunder litar på oss
Faktum är att mer än 25 000 av dem har recenserat oss på Trustpilot med en genomsnittlig poäng på 4,5/5 räknat maj 2021, vilket tar oss upp till topp 10 inom kategorin Biluthyrningsföretag. Trustpilot säkerställer att varje recension lämnas av en äkta kund och är opartisk.
Vi förstår att din integritet är avgörande
Enligt vår Sekretesspolicy strävar vi efter att hålla dina personuppgifter så privata som möjligt. Vi måste dock dela den information du lämnar till oss med hyrbilsleverantören, så att de är medvetna om din bokning när du dyker upp för att hämta bilen. De kan också behöva kontakta dig och behöver därför ditt telefonnummer och e-postadress.

Vi följer alla EU:s bestämmelser för sekretess. Som en del av detta kan du begära att vi tar bort alla dina personuppgifter när som helst.
Vi är helt transparenta - vet vad du bör förvänta dig
Vid DiscoverCars.com lägger vi tonvikt på öppenhet. Vi vill att du ska veta allt du behöver veta innan du bokar en hyrbil. Till skillnad från vissa andra hyrbilsbokningsplattformar inkluderar vi alla kända hyreskostnader i det pris som visas för dig — inga överraskningar! Våra villkor är tillgängliga och vi följer dem alltid - så läs dem innan du bokar och det du kan förvänta dig kommer att bli kristallklart.

Vi har nyligen gjort ansträngningar för att ta bort alla bränslepolicyer som vi ansåg orättvisa och som orsakar frustration hos våra kunder. Du kan se hur stor deposition du behöver lämna i hyresvillkoren tillsammans med all annan information du behöver veta om hyrbilsleverantörens krav.

Om vi trots allt gör ett misstag kommer vi dessutom att öppet erkänna det. Det är öppenhet och ansvar som du kan räkna med.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts