2021. február 04.

Foglalja le bérautóját biztonságosan a DiscoverCars.com oldalon

Weboldalunk rendelkezik az összes iparági szabványnak megfelelő biztonsági megoldással, hogy az Ön adatai bizalmasan kezelhetők legyenek.
A DiscoverCars.com-nál komolyan vesszük személyes adatainak biztonságát - sőt, ez a legfontosabb prioritásunk. Az alábbiakban részletezzük, mit tettünk annak érdekében, hogy Ön anélkül foglalhasson bérautót, hogy aggódnia kellene személyes adatainak eltulajdonítása, eladása vagy bármilyen módon történő visszaélése miatt.
A foglalási folyamat minden lépése biztonságos
Weboldalunk az iparági szabványnak megfelelő SSL-tanúsítvánnyal van biztosítva. Ez biztonságos HTTPS-kapcsolatot hoz létre az Ön számítógépe és weboldalunk között. Ez azt jelenti, hogy a weboldalunkon megadott vagy onnan kapott minden információ titkosítva van - mások nem láthatják vagy lophatják el azokat.

Mivel a HTTPS olyannyira elterjedt, hogy már észre sem vesszük- ez a modern böngészők működése miatt különösen igaz. Mindazonáltal ellenőrizheti, hogy weboldalunk (vagy bármely más weboldal) érvényes SSL-lel rendelkezik-e. Ehhez keresse meg a böngésző címsorában a lakat ikont, ami azt biztosítja, hogy a weboldal használata biztonságos a személyes adatok védelme szempontjából.
A DiscoverCars.com-ot a TrustedSite oldal is biztonságosnak minősítette. Ez azt jelenti, hogy magas szinten tartjuk a weboldal biztonsági szabványait és mindig szem előtt tartjuk a helyes üzleti gyakorlatot. Amellett, hogy ez azt mutatja, hogy weboldalunk nem szerepel rosszindulatú programok vagy adathalászat miatt feketelistákon, azt is jelenti, hogy weboldalunk McAfee SECURE tanúsítvánnyal rendelkező weboldal. A McAfee a két legelismertebb kiberbiztonsági vállalat egyike, és a McAfee SECURE tanúsítvány megszerzése egyet jelent azzal, hogy weboldalunk megbízható webhely.
Biztonságosan fizethet autókölcsönzéséért
Fizetési oldalunk (vagy a mobilalkalmazásunkban található fizetési megoldás) a már említett SSL-tanúsítvánnyal van biztosítva, amelyre 50 000 $ garancia van, így nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg eltulajdonítják fizetési adatait.

A fizetések feldolgozásához a legújabb iparági szabványokat használjuk. Ez magában foglalja, hogy csak 3D biztonságos fizetéseket fogadunk el, amelyeket Visa Secure és Mastercard Identity Check néven ismer a nagyközönség.

Ez az Ön számára azt jelenti, hogy a tranzakció során átirányítjuk a bankjához a fizetés hitelesítésére. Míg a múltban ehhez jelszót kellett használnia, ma már a telefonjára küldött kóddal vagy biometrikusan tudja hitelesítenie magát - az egész folyamat mindössze másodpercekig tart. Mindez kevesebb csaláshoz és jobb élményhez vezet.
DiscoverCars.com is also committed to protecting consumer credit card data in compliance with the Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Our alignment with this standard is reflected in the people, technologies, and processes we employ.

A DiscoverCars.com elkötelezett a vásárlói hitelkártyaadatok védelme mellett is, a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) szabványnak megfelelően. Az ehhez a szabványhoz való igazodásunkat az általunk alkalmazott emberek, technológiák és folyamatok biztosítják.

Rendszeres sebezhetőségi vizsgálatokat és behatolásteszteket végzünk az üzleti modellünkre vonatkozó PCI DSS követelményeinek megfelelően. Évente tanúsítjuk a PCI-megfelelőségünket.

Mit jelent mindez az Ön számára? Azt jelenti, hogy megbízhat abban, hogy a fizetési folyamatunk biztonságos.
Ügyfeleink megbíznak bennünk
Már több mint 25 000-en értékeltek minket a Trustpiloton, és 2021 májusától átlagosan 4,5/5 pontszámot adtak nekünk, amivel az autókölcsönző szolgáltatók kategóriájában az első 10-ben vagyunk. A Trustpilot biztosítja, hogy minden egyes értékelést valódi ügyfél hagyott elfogulatlanul.
Az Ön adatainak védelme elsődleges fontosságú
Adatvédelmi szabályzatunk értelmében igyekszünk személyes adatait a lehető legnagyobb mértékben bizalmasan kezelni. Az Ön által megadott adatokat azonban meg kell osztanunk a kölcsönző szolgáltatóval, hogy ők is tudjanak a foglalásáról, amikor Ön megjelenik az autóért. Az is előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépniük Önnel, ezért szükségük van a telefonszámára és az e-mail címére.

Az adatvédelemmel kapcsolatos valamennyi EU-s előírást betartjuk. Ennek részeként bármikor kérheti, hogy töröljük az összes személyes adatát.
Teljesen átláthatóak vagyunk - tudja, mire számíthat
A DiscoverCars.com-nál nagy hangsúlyt fektetünk az átláthatóságra. Szeretnénk, ha mindent tudna, amit a bérautó foglalás előtt tudnia kell. Néhány más autókölcsönző foglalási platformmal ellentétben mi az összes ismert bérleti díjat beleszámítjuk az Önnek feltüntetett árba - nincsenek meglepetések! Bérlési feltételeink elérhetőek ügyfeleink számára; mi ezeket mindig betartjuk. Foglalás előtt alaposan olvassa el szabályzatainkat, melyekből tisztán kiderül, hogy mire számíthat.

A közelmúltban erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes olyan üzemanyag-szabályzatot, amelyet tisztességtelennek ítéltünk, és amely frusztrációt okoz az ügyfeleknek. A Bérlési feltételek között láthatja, hogy mekkora kauciót kell hagynia, valamint minden egyéb információt, amit a bérbeadó követelményeiről tudnia kell.

Mindezekkel együtt, ha hibát követünk el, azt beismerjük. Ez az átláthatóság és a felelősségvállalás az, amelyre számíthat, ha minket választ.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts