4 Şubat 2021

DiscoverCars.com'da Araç Rezervasyonunuzu Güvenle Yapın

Sitemiz, bilgilerinizi güvende tutmak için sektörde standart haline gelen tüm güvenlik sistemlerine sahiptir.
DiscoverCars.com'da kişisel bilgilerin güvenliğini ciddiye alıyoruz, aslında en önemli uğraşımız bu diyebiliriz. Aşağıda, kişisel bilgilerin çalınması, satılması veya herhangi bir şekilde yanlış kullanılması gibi kaygılara sahip olmadan araç rezervasyonu yapabilmenizi sağlayan tüm ayrıntılardan bahsedeceğiz.
Rezervasyon işleminin tüm aşamaları güvenlidir
Sitemiz, sektörde standart olan SSL sertifikası ile güvence altına alınmıştır. Bu, sizinle bizim aramaızda güvenli bir HTTPS bağlantısı yaramaktadır. Bu da, sitemizde girdiğiniz veya sitemizden aldığınız tüm bilgilerin şifrelenmiş olarak değişildiği, başkalarının bunları göremeyeceği veya çalamayacağı anlamına gelir.

HTTPS yaygınlaştığından, hakkında pek düşünmeyebilirsiniz - ve modern tarayıcılar da bunu daha az fark edilir hale getirdi. Ancak, sitemizin (veya herhangi bir sitenin) geçerli bir SSL'e sahip olduğunu görmek için adres satırında kilit simgesine tıklayarak kontrol edebilirsiniz, ki bu kişisel bilgilerinizi girmeden önce yapmanız gereken önemli bir uygulamadır.
DiscoverCars.com, TrustedSite tarafından da güvenlik sertifikası almıştır. Bu, yüksek seviyede güvenlik standartlarını işleme aldığımız ve bu konuda iyi işletme uygulamalarına sahip olduğumuz anlamına gelir. Sitemizin herhangi bir zararlı uygulama veya dolandırıcılıktan karalisteye girmediğini gösterdiği gibi, McAfee GÜVENLİ sertifikalı bir site olduğunu da ispatlar. McAfee en çok bilinen iki siber güvenlik şirketinden biridir ve McAfee GÜVENLİK sertifikasına sahip olmak, sitemize güvenebileceğinizi ifade eder.
Rezervasyonunuzun ödemesini güvenle yapın
Ödeme sayfamız (veya uygulamamızdaki ilgili alan), daha önce bahsedilen SSL sertifikasına ve 50.000$ teminata sahiptir, bu sayede bilgilerinizin çalınmasından endişe etmenize gerek kalmaz.

Ödemeleri işleme almak için en son sektör standardı olan uygulamaları benimsiyoruz. Buna, Visa Secure olarak daha çok bilinen 3D güvenlikli ödemeler ve Mastercard Kimlik Kontrolü uygulamaları da dahildir.

Sizin için bu, basitçe işlem sırasında bankanızın kendi sitesine yönlendirilmeniz anlamına geliyor. Geçmişte bunun için ayrıca bir şifre kullanmanız gerekebilirdi, ancak şu anda telefonunuza gönderilen bir kod ile veya biyometrik olarak onay işlemini gerçekleştirebilirsiniz - saniyeler içerisinde. Bütün bunlar sayesinde, daha az işlem sorunu yaşanmakta ve siz müşterilerimiz için daha iyi deneyimler sunulmaktadır.

DiscoverCars.com, tüketici kredi kartı verilerini, Ödeme Kart Sektörü Veri Güvenliği Standardı (PCI DSS) uyarınca korumak konusunda dikkat etmektedir. Bu Standart'a olan uyumluluğumuz, kullandığımız süreçlerde, teknolojilerde ve çalışanlarımızca da paylaşılır.

İş modelimiz için gereksinim olan PCI DSS uyarınca, düzenli olarak korunma taramaları ve sızma testleri uyguluyoruz.PCI uyumluluğumuzu her yıl kanıtlıyor ve yenileme yapıyoruz.

Bütün bunlar sizin, müşterilerimiz için ne demek? Ödeme süreçlerimizin güvende olduğuna bu sayede emin olabilirsiniz.
Müşterilerimiz bize güveniyor
Mayıs 2021 itibarıyla, 25.000'den fazla müşterimiz Trustpilot'ta bizi değerlendirdi ve 5 üzerinden 4,4 puan elde etmemizi sağladı, bu da bizi Kiralık Araç Şirketleri arasında ilk 10'a yerleştiriyor. Trustpilot, her bir değerlendirmenin gerçek müşteri tarafından yapıldığını ve tarafsız olduğunu teyit eder.
Gizliliğinizin en üst seviyede önem taşıdığını anlıyoruz
Gizlilik politikamız uyarınca, kişisel bilgilerinizi güvende tutmaya özen gösteriyoruz. Ancak, paylaştığınız bilgileri, kiralık araç sahibi şirketler ile paylaşmak zorundayız, bu sayede rezervasyonunuzdan emin olarak aracı teslim almaya gittiğinizde bilgilendirilmiş oluyorlar. Yine öncesinde sizinle iletişime geçmeleri gerekebilir, bu sebeple de telefon numarası ve e-posta adresine ihtiyaçları vardır.

Gizlilik konusunda AB yönetmeliklerini takip ediyoruz. Bunun bir parçası olarak dilediğiniz herhangi bir zamanda size ait olan kişisel bilgileri kısmen veya tamamen silmemizi talep edebilirsiniz.
Tamamen şeffafız - ne bekleyeceğinizi bilirsiniz
DiscoverCars.com'da şeffaflığa ayrı bir vurgu uyguluyoruz. Kiralık aracı rezerve etmeden önce bilmeniz gereken her bilgiye sahip olmanızı istiyoruz. Diğer bazı kiralık araç rezervasyonu platformları gibi yapmıyor, size gösterilmeyen hiçbir fiyatlandırma bırakmıyoruz - bilinen tüm ücretler size gösterilir, sürpriz yok! Şartlar ve Koşullarımız, sitemizden ulaşılabilir ve her zaman bunlara riayet ederiz - rezervasyon yapmadan önce bunları ouyun ve beklentilerinizin netleşmesini sağlayın.

Son zamanlarda, adil olmadığını ve müşterilerimize stres olarak yansıdığını düşündüğümüz yakıt politikalarını kaldırmaya uğraşıyoruz. Kiralama Koşulları'nda bırakmanız gereken depozito/teminat miktarını açık bir şekilde görebilir, kiralık araç tedarikçisi şirketin tüm gereksinimleri ve bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Tüm bunlarla birlikte, herhangi bir hata yaparsak tamamen arkasında duracağız. Güvenebileceğiniz şeffaflık ve sorumluluk ilkeleri bunu gerektirir.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts