04 Februarie 2021

Rezervați-vă mașina de închiriat în siguranță la DiscoverCars.com

Site-ul nostru web are toate standardele de securitate din domeniu pentru a vă păstra informațiile private.
Aici la DiscoverCars.com luăm în serios securitatea informațiilor dvs. personale — de fapt, este cea mai importantă preocupare a noastră. Mai jos, vom detalia tot ce am implementat pentru a ne asigura că veți putea rezerva o mașină de închiriat fără să fiți îngrijorați că informațiile personale pot fi furate, vândute sau utilizate într-un mod necorespunzător.
Fiecare pas al procesului de rezervare este sigur
Site-ul nostru web este securizat printr-un certificat SSL standard în domeniu. Acesta creează o conexiune HTTPS sigură între dvs. și noi. Ceea ce înseamnă că orice informație pe care o introduceți sau o primiți de pe site-ul nostru web este criptată — alte persoane nu o vor putea vedea sau fura.

Deoarece HTTPS a devenit ceva atât de obișnuit, poate nici nu vă mai gândiți la acesta — iar navigatoarele moderne l-au făcut mai greu de remarcat. Cu toate acestea, puteți verifica dacă site-ul nostru web (sau orice site web) are un SSL valid, căutând pictograma lacătului în bara de adrese a navigatorului dvs. și încă reprezintă un element crucial ce trebuie verificat înainte de a introduce informații personale.
DiscoverCars.com este, de asemenea, certificată ca fiind securizată de TrustedSite. Acest lucru înseamnă că menținem un nivel ridicat de standarde de siguranță a site-ului web și bune practici comerciale. Pe lângă faptul că se atestă că site-ul nostru web nu se află pe nici o listă neagră de malware sau phishing, înseamnă, de asemenea, că site-ul nostru este un site certificat McAfee SECURE. McAfee este una dintre cele mai renumite companii de securitate cibernetică și obținerea unei certificări McAfee SECURE indică faptul că site-ul nostru web este un site în care puteți avea încredere.
Plătiți rezervarea dvs. în siguranță
Pagina noastră de plată (sau secțiunea din aplicația mobilă) este securizată de certificatul SSL menționat anterior, care are o garanție de 50.000 USD, așadar nu trebuie să vă îngrijorați că detaliile dvs. de plată pot fi furate.

Folosim cele mai noi standarde din domeniu pentru procesarea plăților. Acest lucru include acceptarea exclusivă a plăților 3D secure cunoscute în general ca Visa Secure și Mastercard Identity Check.

Pentru dvs., aceasta înseamnă doar că veți fi redirecționat(ă) către banca dvs. în timpul tranzacției pentru a autentifica plata. În timp ce mai demult probabil ați utilizat o parolă pentru acest lucru, acum trebuie doar să vă autentificați cu un cod trimis pe telefon sau biometric — ceea ce înseamnă că durează numai câteva secunde. Toate acestea duc la mai puține fraude și la o experiență mai bună pentru dvs., clientul.

De asemenea, DiscoverCars.com se angajează să protejeze datele cardurilor de credit ale consumatorilor în conformitate cu Standardul de securitate a datelor pentru industria cardurilor de plată (PCI DSS). Alinierea noastră la acest standard se reflectă în oamenii, tehnologiile și procesele pe care le utilizăm.

Efectuăm periodic scanări de vulnerabilitate și teste de penetrare conform cerințelor PCI DSS pentru modelul nostru de activitate. Atestăm anual conformitatea noastră cu PCI.

Ce înseamnă toate acestea pentru dvs., clientul? Înseamnă că puteți avea încredere că procesul nostru de plată este sigur.
Clienții noștri au încredere în noi
.De fapt, mai mult de 25.000 dintre aceștia ne-au lăsat recenzii pe Trustpilot, oferindu-ne un scor mediu de 4,5/5 începând cu mai 2021, plasându-ne în primii 10 din categoria Agenții de închirieri auto. Trustpilot se asigură că fiecare recenzie este lăsată de un client real și este obiectivă.
https://www.discovercars.com/blog/trustpilot-top-10
Conform Politicii noastre de confidențialitate, depunem cât mai mult efort pentru a păstra datele dvs. personale private. Totuși, trebuie să împărtășim informațiile pe care le-ați introdus furnizorului de închirieri, astfel încât acesta să fie informat de rezervarea dvs. atunci când vă prezentați pentru a prelua mașina. De asemenea, este posibil să fie nevoie să vă contacteze și, din acest motiv, trebuie să fie în posesia numărului dvs. de telefon și adresei de e-mail.

Respectăm toate reglementările UE referitoare la confidențialitate. În cadrul acestora, ne puteți solicita să ștergem toate datele dvs. personale în orice moment.
Suntem pe deplin transparenți — veți ști la ce să vă așteptați
La DiscoverCars.com punem accent pe transparență. Dorim să cunoașteți tot ceea ce trebuie să știți înainte de a rezerva o mașină de închiriat. Spre deosebire de alte platforme de rezervări închirieri auto, includem toate costurile cunoscute referitoare la închiriere în prețul afișat - fără surprize! Termenii și condițiile noastre sunt disponibile și le respectăm întotdeauna — așadar, citiți-le înainte de a rezerva și va fi foarte clar pentru dvs. la ce trebuie să vă așteptați.

De curând, am făcut eforturi pentru a elimina toate politicile privind combustibilul pe care le-am considerat incorecte și care provoacă frustrare clienților. Puteți vedea cât de mare este suma pentru depozitul pe care va trebui să-l lăsați, în Condițiile de închiriere, împreună cu toate celelalte informații de care aveți nevoie pentru a afla care sunt cerințele furnizorului de închirieri.

Și acestea fiind spuse, dacă va exista vreo greșeală din partea noastră, ne-o vom asuma. Aceasta este transparența și responsabilitatea pe care vă puteți baza.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts