04 Februari 2021

Boek uw huurauto veilig op DiscoverCars.com

Onze website heeft alle veiligheidsnormen om uw informatie privé te houden.
Hier bij DiscoverCars.com nemen we de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus - misschien vinden we dat wel het allerbelangrijkste. Hieronder zullen we gedetailleerd ingaan op alles wat we hebben geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat u een huurauto kunt boeken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over persoonlijke informatie die wordt gestolen, verkocht of op welke manier dan ook wordt misbruikt.
Elke stap van het boekingsproces is beveiligd
Onze website is beveiligd met een SSL-certificaat. Dit creëert een beveiligde HTTPS-verbinding tussen u en ons. Het betekent dat alle informatie die u invoert op of ontvangt van onze website versleuteld is - niemand kan deze informatie zien of stelen.

Omdat HTTPS zo gewoon is geworden denkt u er misschien niet eens meer aan - en moderne browsers hebben ervoor gezorgd dat het minder opvalt. U kunt zelf controleren of onze website (of welke website dan ook) een geldig SSL-certificaat heeft door het slotpictogram in de adresbalk van uw browser te zoeken. Het blijft belangrijk om dit te controleren voordat u persoonlijke gegevens invoert.
DiscoverCars.com is ook gecertificeerd veilig bevonden door TrustedSite. Dit betekent dat we een hoog niveau van websitebeveiliging en bedrijfsvoering handhaven. Het betekent ook dat onze website niet op een zwarte lijst staat voor malware of phishing en dat onze website een door McAfee SECURE erkende site is. McAfee is een van de twee meest vooraanstaande cyberbeveiligingsbedrijven en het behalen van een McAfee SECURE-certificaat betekent dat onze website een site is die u kunt vertrouwen.
Veilig betalen voor uw boeking
Onze betaalpagina (of betaalgedeelte in de mobiele app) is beveiligd met het eerder genoemde SSL-certificaat dat een garantie heeft van 50.000 dollar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw betaalgegevens worden gestolen.

Wij gebruiken de nieuwste industriestandaarden voor het verwerken van betalingen. Dit behelst onder meer dat wij alleen 3D veilige betalingen accepteren, in de volksmond bekend als Visa Secure en Mastercard Identity Check.

Voor u betekent dit dat u tijdens de transactie gewoon wordt doorgestuurd naar uw bank om de betaling te verifiëren. Terwijl u hiervoor in het verleden een wachtwoord moest gebruiken, hoeft u zich nu alleen nog maar te authenticeren met een code die naar uw telefoon wordt gestuurd of met biometrische gegevens - wat betekent dat het maar een paar seconden duurt. Dit alles leidt tot minder fraude en een betere ervaring voor u, de klant.

DiscoverCars.com doet er ook alles aan om de creditcardgegevens van consumenten te beschermen, dit in overeenstemming met de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Onze afstemming op deze norm is ondermeer zichtbaar in de mensen, technologieën en processen die we toepassen.

Wij voeren regelmatig kwetsbaarheidsscans en penetratietests uit, in overeenstemming met de PCI DSS-vereisten. Jaarlijks wordt getoetst of we aan de PCI-normen voldoen.

Wat betekent dit alles voor u, de klant? Het betekent dat u erop kunt vertrouwen dat ons betaalproces veilig is.
Onze klanten vertrouwen ons
In fact, more than 25,000 of them have reviewed us on Trustpilot giving us an average score of 4.5/5 as of May 2021 putting us in the top 10 of the Car Rental Agency category. Trustpilot ensures that each and every review is left by a genuine customer and is unbiased.

Meer dan 25.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot waarvan wij een middelde score van 4,5/5 hebben gekregen waardoor wij in de top 10 van de Autoverhuurcategorie staan. Trustpilot zorgt ervoor dat elke beoordeling wordt achtergelaten door een echte klant en onbevooroordeeld is.
Wij begrijpen dat uw privacy van het grootste belang is
Op basis van ons Privacybeleid streven we ernaar om uw persoonlijke gegevens zo veel mogelijk privé te houden. We moeten echter wel de door u verstrekte informatie delen met de verhuurder, zodat zij op de hoogte zijn van uw boeking wanneer u de auto komt ophalen. Het kan ook zijn dat zij contact met u moeten opnemen en daarom uw telefoonnummer en e-mailadres nodig hebben.

Wij volgen alle EU-regels met betrekking tot privacy. Als onderdeel hiervan kunt u ons op elk moment verzoeken om al uw persoonlijke gegevens te verwijderen.
Wij zijn volledig transparant - u weet wat u kunt verwachten
Bij DiscoverCars.com vinden we transparantie erg belangrijk. We willen dat u alles weet wat u moet weten voordat u een huurauto boekt. In tegenstelling tot sommige andere boekingsplatforms nemen wij alle bekende huurkosten op in de prijs die aan u wordt getoond - geen verrassingen! Onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar en we houden ons er altijd aan - dus lees ze voordat u boekt en wat u kunt verwachten.

Recent hebben we alle beleid omtrent brandstofbeleid verwijderd dat we als oneerlijk beschouwden en dat de klanten voor frustraties zorgde. U kunt zien hoe groot de borg is die u moet achterlaten in de huurvoorwaarden, naast alle andere informatie die u moet weten over de eisen van de autoverhuurder.

En als we onverhoopt toch ergens een fout maken dan zullen we dat ruiterlijk toegeven. Dat is transparantie en verantwoordelijkheid waar u op kunt rekenen.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts