4. helmikuuta 2021

Varaa vuokra-autosi turvallisesti DiscoverCars.comilta

Sivustomme vastaa alan kaikkia standardivaatimuksia, jotta tietosi pysyisivät yksityisinä.
Täällä DiscoverCars.comissa me suhtaudumme vakavasti henkilötietojesi turvallisuuteen. Itse asiassa se on suurin huolemme. Alla kerromme yksityiskohtaisesti siitä, mitä olemme toteuttaneet varmistaaksemme, että voit varata vuokra-auton huolehtimatta henkilötietojesi varastamisesta, myymisestä tai väärinkäytöstä.
Varausprosessin jokainen vaihe on turvallinen
Sivustomme on suojattu alan standardin mukaisella SSL-varmenteella. Tämä luo turvallisen HTTPS -yhteyden sinun ja meidän välillemme. Tämä tarkoittaa, että kaikki syöttämäsi tai sivustoltamme saamasi tiedot ovat salattuja, eivätkä muut pysty näkemään tai varastamaan niitä.

Koska HTTPS on tullut yleiseksi, et ehkä edes ajattele sitä enää, ja nykyaikaiset selaimet ovat tehneet sen vähemmän havaittavaksi. Voit kuitenkin tarkistaa, että verkkosivustollamme (tai millä tahansa sivustolla) on voimassa oleva SSL, löytämällä lukkokuvakkeen selaimesi osoitekentästä, ja se on edelleenkin tärkeä tarkistettava elementti ennen henkilötietojen syöttämistä.
DiscoverCars.com on myös TrustedSite -sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että me ylläpidämme korkeaa verkkosivuston turvallisuusstandardia ja hyviä liiketoimintatapoja. Se osoittaa, ettei verkkosivustomme ole mustilla listoilla haittaohjelmien tai tietojenkalastelun vuoksi, ja lisäksi se tarkoittaa, että sivustomme on McAfee SECURE -sertifioitu sivusto. McAfee on on yksi kahdesta tunnetuimmasta kyberturvallisuusyrityksestä, ja McAfee SECURE -sertifikaatin myöntäminen tarkoittaa, että sivustomme on sivusto, johon voit luottaa.
Maksa varauksesi turvallisesti
Maksusivumme (tai osio mobiilisovelluksessa) on suojattu edellä mainitulla SSL –sertifikaatilla, jolla on 50.000 Yhdysvaltain dollarin suuruinen takuu, joten sinun ei tarvitse huolehtia maksutietojesi varastamisesta.

Käytämme maksujen käsittelyssä alan uusimpia standardeja. Tähän kuuluu vain suojattujen 3D -maksujen hyväksymistä, mitä tunnetaan yleisesti nimellä Visa Secure ja Mastercard Identity Check.

Sinulle tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sinut ohjataan pankkiisi tapahtuman aikana maksun todentamiseksi. Aiemmin saatoit joutua käyttämään tätä varten salasanaa, nyt sinun pitää vain tunnistaa itsesi puhelimeesi lähetetyllä koodilla tai biometrisesti, ja se kestää vain sekunteja. Kaikki tämä johtaa petosten vähentämiseen ja parempaan kokemukseesi asiakkaana.

DiscoverCars.com on myös sitoutunut suojaamaan kuluttajien luottokorttitietoja PCI DSS –standardin mukaisesti (Payment Card Industry Data Security Standard). Tämän standardin noudattaminen heijastuu käyttämiimme ihmisiin, tekniikoihin ja prosesseihin.

Tarkistamme säännöllisesti haavoittuvuuksia ja suoritamme tunkeutumistestejä PCI DSS –standardin liiketoimintamalliamme koskevien vaatimusten mukaisesti. Todistamme vastaavamme PCI –standardia vuosittain.

Mitä tämä kaikki merkitsee sinulle asiakkaana? Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että maksuprosessimme on turvallinen.
Asiakkaamme luottavat meihin
Itse asiassa yli 25.000 heistä on arvioinut meidät Trustpilotilla keskimääräisellä pistemäärällä 4.5/5 (toukokuu 2021) asettaen meidät 10 parhaan joukkoon Autovuokraamot-kategoriassa. Trustpilot varmistaa, että jokainen arvostelu on aidon asiakkaan jättämä ja puolueeton.
Ymmärrämme, että yksityisyytesi on ensiarvoisen tärkeää
Tietosuojakäytäntömme mukaisesti pyrimme pitämään henkilötietosi mahdollisimman yksityisinä. Joudumme kuitenkin jakamaan antamasi tiedot vuokra-auton toimittajien kanssa, jotta he ovat tietoisia varauksestasi, kun tulet noutamaan auton. He voivat myös joutua ottamaan sinuun yhteyttä ja siksi tarvitsemaan puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Noudatamme kaikkia EU:n yksityisyyttä koskevia määräyksiä. Osana tätä voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan kaikki henkilötietosi.
Olemme täysin läpinäkyviä — tiedät mitä odottaa
DiscoverCars.comissa painotamme läpinäkyvyyttä. Haluamme sinun tietävän kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen vuokra-auton varaamista. Toisin kuin jotkut muut vuokra-autojen varausalustat sisällytämme kaikki tiedossa olevat vuokrakustannukset hintaan, joka näytetään sinulle. Ei yllätyksiä! Käyttöehtomme ovat saatavilla, ja aina toimimme noudattaen niitä, niin lue ne ennen varaamista, ja se, mitä odottaa sinua, tulee olemaan kristallinkirkasta.

Olemme äskettäin pyrkineet poistamaan kaikki polttoainepolitiikat, joita pidämme epäoikeudenmukaisina ja jotka aiheuttavat asiakkaiden turhautumista. Vuokrausehdoista luet, kuinka suuren takuumaksun joudut jättämään, sekä saat kaikki muut tiedot, jotka sinun pitää tietää vuokra-auton toimittajan vaatimuksista.

Ja kaiken tämän lisäksi jos teemme virheen, me kestämme sen. Tämä on läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta, johon voit luottaa.

Related Posts