Discovercars logo

Какво е Кредит за Резервация?

Кредит за Резервация е виртуален баланс във Вашия акаунт в DiscoverCars.com, който може да се използва за онлайн предплащане на бъдещи резервации на нашия уебсайт. Той е валиден 3 години от датата на издаването му.

Ръководство стъпка по стъпка:

1Как да го получите

Обикновено получавате Кредит за Резервация, ако анулирате предплатена резервация повече от 48 часа преди вземането на автомобила, или като жест на добра воля от нашия екип за поддръжка.

2Как да го използвате

Не е необходим ваучер код! Просто започнете нова резервация на нашия уебсайт, като използвате същия имейл адрес, свързан с оригиналната Ви резервация.

3Автоматично прилагане

При плащането нашата система автоматично ще разпознае имейла Ви и ще приспадне наличния Ви кредит от частта „Плати сега“ от общата сума.

4Проверете своя баланс

Можете да видите Вашия текущ баланс по всяко време, като влезете в секцията „Моята резервация с първоначалния Ви номер на резервацията и имейл адрес.

Очакване:

„Мога да използвам кредита си, за да платя на наемодателя на гишето.“

Реалност:

Кредитът за Резервация може да се използва само за онлайн предплащане на уебсайта на DiscoverCars.com. 
Не може да се използва за плащане на дължимия остатък на бюрото за наем или за блокиране на депозити за обезпечение.

Очакване:

„Ще си остана с този кредит завинаги, ако не наема кола скоро.“

Реалност:

Ако произтича от анулирана резервация (а не от бонус или жест на добра воля), обикновено можете да го превърнете във възстановяване на средства в брой – просто проверете Вашия имейл за анулиране за връзка „Изтегляне“.

💡 Знаете ли?

Кредитът за Резервация е гъвкав! Ако новият Ви наем струва по-малко от баланса на кредита Ви, остатъчната сума остава във Вашия акаунт за следващото Ви приключение.

Какво да правите следващото:

Готови ли сте да планирате пътуването си? Започнете търсене, като използвате регистрирания Ви имейл адрес. 
Ако желаете възстановяване на средства в брой и отговаряте на условията, просто щракнете върху връзката за изтегляне в долната част на имейла Ви за потвърждение на анулирането.

Полезна ли беше тази информация?