2021. gada 4. februāris

Rezervējiet savu nomas auto pie DiscoverCars.com droši

Mūsu mājaslapā ir visi standarta nozares nodrošinājumi, lai saglabātu Jūsu informāciju privātu.
Mēs, DiscoverCars.com, uztveram Jūsu personiskās informācijas drošību nopietni — patiesībā tās ir mūsu lielākās rūpes. Tālāk tiks aprakstīts viss, ko esam ieviesuši, lai nodrošinātu to, ka rezervējot nomas auto, Jūs varat neuztraukties par to, ka personas dati tiek nozagti, pārdoti vai jebkādā citā veidā ļaunprātīgi izmantoti.
Katrs rezervācijas procesa solis ir drošs
Mūsu mājaslapa ir nodrošināta ar nozares standarta SSL sertifikātu, izveidojot drošu HTTPS savienojumu starp Jums un mums. Tas nozīmē, ka jebkura informācija, ko ievadat vai saņemat no mūsu mājaslapas, ir šifrēta — citi to nevarēs ne redzēt, ne nozagt.

HTTPS kļūstot tik izplatītam, Jūs par to, iespējams, nemaz nedomājat, jo mūsdienu pārlūkprogrammas ir padarījušas to mazāk pamanāmu. Ja vēlaties, varat pārbaudīt, vai mūsu mājaslapai (vai jebkurai citai mājaslapai) ir derīgs SSL, meklējot slēdzenes ikonu pārlūkprogrammas adrešu joslā, un joprojām ir būtisks solis, kuru pārbaudīt pirms jebkādas personas datu ievadīšanas.
DiscoverCars.com ir sertificēts arī TrustedSite. Tas nozīmē, ka mēs saglabājam augstus mājaslapas drošības standartus un labu uzņēmējdarbības praksi. Turklāt, nemot vērā to, ka mūsu mājaslapa neatrodas melnajā sarakstā par ļaunprātīgu pikšķerēšanu, mūsu mājaslapa ir arī McAfee SECURE sertificēta vietne. McAfee ir viens no slavenākajiem kiberdrošības uzņēmumiem, un ir ieguvis McAfee drošu sertifikātu, kas nozīmē to, ka mūsu mājaslapa ir vietne, kurai varat uzticēties.
Maksājiet par savu rezervāciju droši
Mūsu maksājumu lapa (vai sadaļa mobilajā lietotnē) ir nodrošināta ar iepriekš minēto SSL sertifikātu, kura garantija ir 50 000 USD, līdz ar to Jums nav jāuztraucas par to, ka Jūsu maksājuma dati tiek nozagti.

Apstrādājot maksājumus, mēs izmantojam jaunākos nozares standartus. Tas attiecas tikai uz 3D drošajiem maksājumiem, kas ir plaši pazīstami kā Visa Secure un Mastercard Identity Check.

Priekš Jums tas nozīmē, ka transakcijas laikā tiksiet novirzīts/a uz Jūsu banku, lai autentificētu maksājumu. Lai gan agrāk, iespējams, šim nolūkam bija jāizmanto parole, tagad Jums ir tikai jāautentificējās ar kodu, kas nosūtīts uz tālruni vai biometriskā veidā, kas aizņem tikai dažas sekundes. Tas viss noved pie mazākiem krāpšanas mēģinājumiem un labākas pieredzes Jums, klientam.

DiscoverCars.com apņēmies aizsargāt arī patērētāju kredītkaršu datus atbilstoši Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Mūsu pielāgošanās šim standartam atspoguļojas arī mūsu darbiniekos, tehnoloģijās un procesos, kurus radam.

Mēs regulāri veicam neaizsargātības novērtejumus un iespiešanās testus saskaņā ar mūsu biznesa modeļa PCI DSS prasībām, katru gadu arī apliecinot savu PCI atbilstību.

Ko tas nozīmē Jums, mūsu klientam? Tas nozīmē, ka mūsu maksāšanas process ir drošs.
Mūsu klienti mums uzticās
In fact, more than 25,000 of them have reviewed us on Trustpilot giving us an average score of 4.5/5 as of May 2021 putting us in the top 10 of the Car Rental Agency category. Trustpilot ensures that each and every review is left by a genuine customer and is unbiased.

Patiesībā vairāk nekā 25 000 klientu ir atstājuši atsauksmes iekš Trustpilot, sniedzot vidēji 4,5/5 punktus no 2021. gada maija, ievietojot mūs Auto nomas aģentūru kategorijas 10. vietā. Trustpilot nodrošina, ka katru atsauksmi atstāj īsts klients, un tā nav objektīva.
Mēs saprotam, ka Jūsu privātums ir svarīgs
Saskaņā ar mūsu konfidencialitātes politiku, mēs cenšamies paturēt Jūsu privātos datus slepenībā pēc iespējas vairāk. Tomēr mums ir jādalās ar Jūsu sniegto informāciju ar auto nomas pakalpojuma sniedzēju, lai tie būtu informēti par Jūsu rezervāciju un to, kad ieradīsieties pēc sava auto. Iespējams, ka viņiem kādā brīdī būs arī jāsazinās ar Jums, tāpēc šajā gadījumā ir nepieciešams Jūsu tālruņa numurs un e-pasta adrese.

Mēs ievērojam visus ES noteikumus, kas attiecas uz privātumu. Šajā nolūkā varat jebkurā laikā pieprasīt to, lai mēs izdzēšam visus Jūsu personas datus.
Mēs esam pilnībā pārredzami - ziniet, ko sagaidīt
Mēs, DiscoverCars.com, uzsveram pārredzamību. Mēs vēlamies, lai Jūs zinātu visu, Jums jāzina, pirms veicat auto nomas rezervāciju. Atšķirībā no dažām citām auto nomas rezervācijas platformām, mēs iekļaujam visas zināmās nomas izmaksas Jums gala cenā – tā, lai nebūtu pārsteigumu! Mūsu noteikumi un nosacījumi ir pieejami, un mēs vienmēr tos ievērojam, tāpēc izlasiet tos pirms veicat rezervāciju, lai tas, ko Jūs sagaidāt, būtu skaidri saprotams.

Nesen mēs centāmies atcelt visas degvielas politikas, kuras mēs uzskatījām par negodīgām un kas izraisa klientu neapmierinātību. Nomas nosacījumos Jūs varat redzēt, cik liela drošības maksa jums , kā arī visu pārējo informāciju, kas jums jāzina saistībā ar auto nomas pakalpojuma sniedzēja prasībām.

Un, ja mēs pieļausim kļūdu, mēs uzņemsimies par to atbildību. Tā ir pārredzamība un atbildība, uz ko varat paļauties.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts