Sådan fungerer DiscoverCars.com

Tre enkle trin
1
Find den perfekte lejebil
Vælg destination og datoer, og se de tilgængelige lejebiler fra vores udvalgte samarbejdspartnere.
2
Book den
Vælg den perfekte lejebil, og vær opmærksom på lejebetingelserne. Afbestil gratis op til 48 timer inden det aftalte afhentningstidspunkt.
3
Nyd turen
Medbring alle de påkrævede dokumenter fra voucheren, og hent din lejebil. Sørg for at tanke inden du afleverer lejebilen, og nyd friheden!
Vi har bygget en platform, der sikrer at vores kunder kan finde den perfekte lejebil til deres rejse - billigt, hurtigt og enkelt.

Sådan vælger vi vores partnere

Vi har direkte kontrakter med udlejningsfirmaer rundt omkring i verden, heriblandt internationale kæder og lokale forretninger. Det tager en del tid at vælge hvilke firmaer vi gerne vil samarbejde med. Vores primære mål er at finde de firmaer, der tilbyder de lejebiler og muligheder som vores kunder efterspørger.

Vores priser

Vores priser er en af de største fordele for vores kunder. Vi giver udlejningsfirmaerne masser af kunder, og derfor har vi mulighed for at forhandle os til fantastiske tilbud. Vi giver besparelserne videre til vores kunder.

Men vi ved også at der skal mere til end gode priser. Alle kunder, der booker gennem vores hjemmeside, har mulighed for at anmelde det relevante udlejningsfirmaet. Vi bruger informationen til at fortælle dig hvilket serviceniveau du kan forvente fra de forskellige udlejningsfirmaet. De udlejningsfirmaer, der behandler vores kunder bedst, får en Excellent Rental Service Award. Så hvis du gerne vil sikre at du får den bedst mulige oplevelse, kan du vælge et af disse udlejningsfirmaer.

Betalingsformer

Vi tilbyder to betalingsformer når du booker din lejebil. Du kan enten betale et mindre beløb for at reservere bilen og betale resten direkte til udlejningsfirmaet ved afhentning eller betale hele lejebeløbet ved booking, i hvilket tilfælde vi overfører lejeprisen til udlejningsfirmaet.
Vi passer på vores kunder
Vores kunder er vores topprioritet, og vi gør alt for at sikre at de får den bedst mulige oplevelse med deres lejemål. Det gælder alt fra første besøg til vores hjemmeside og eventuel kontakt med vores Kundeservice til bilen er afleveret og de kontaktes af vores Kundetilfredsheds-team.
Kundeservice
Vores multikulturelle Kundeservice-team står klar til at hjælpe vores kunder med alle deres spørgsmål døgnet rundt. De snakker de fleste sprog, og det er muligt at kontakte dem på email, live chat og telefon. Kundeservice hjælper vores kunder med at finde den rette lejebil, besvarer spørgsmål vedrørende Lejebetingelser, hjælper med eventuelle ændringer eller særlige forespørgsel og hjælper på udlejningskontoret.
Kundetilfredshed
Vi har et helt team, der er dedikeret til at sikre at vores kunder er tilffredse. Vores medarbejdere besvarer alle klager og spørgsmål, og arbejder hårdt for at sikre at det er nemt at indsende reklamationskrav i forbindelse med Fuld Dækning.
Sådan arbejder vi med udlejningsfirmaer
Vi samarbejder med vores udlejningspartnere for at sikre at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Dette indebærer, for eksempel, at vi gennemgår klager fra vores kunder og vurderer serviceniveauet. Vi går højt op i at have et godt forhold med vores udlejningspartnere, så vi kan forhandle os til gode priser og pakker til gavn for vores kunder.
Feedback fra dig
Vi vil gerne sikre at vores kunder får de bedste oplevelser overhovedet muligt. Dine kommentarer og foreslag hjælper os på rette vej.

Fortæl os hvordan vi kan gøre det bedre.