4. februar, 2021

Book din lejebil med sikkerhed på DiscoverCars.com

Vores hjemmeside bruger standard sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine data.
Hos DiscoverCars.com, er det vigtigt for os at passe på dine persondata — faktisk er det vores topprioritet. Herunder kan du læse om alle de foranstaltninger, der sikrer at du kan booke en lejebil uden frygt for at dine persondata stjæles, sælges eller misbruges.
Bookingprocessen er sikker fra ende til anden
Vores hjemmeside er sikret af industriens standard SSL-certifikat. Dette etablerer en sikker HTTPS-forbindelse mellem dig og os, og det betyder at alle de oplysninger du indtaster på eller modtager fra vores hjemmeside er krypteret — andre kan hverken se eller stjæle dem.

Da HTTPS er blevet standard, tænker du måske ikke over det længere — især i en moderne browser. Men du kan bekræfte at vores hjemmeside (og andre) har et gyldigt SSL ved at lede efter låseikonet i browserens adresselinje. Det er vigtigt at tjekke inden du indtaster persondata.
DiscoverCars.com er også certifikeret sikker af TrustedSite. Det betyder at vi holder en høj sikkerhedsstandard og har gode praksisser. Udover at vise at vores hjemmeside ikke er blacklistet for malware eller phishing, betyder det også at den er McAfee SECURE-certifikeret. McAfee er en af de to største virksomheder indenfor cybersikkerhed, og McAfee SECURE-certificering betyder at du kan stole på vores hjemmeside.
Betal din booking med sikkerhed
Vores betalingsside (eller sektion på appen) er som sagt beskyttet af vores SSL-certifikat, hvilket har en garanti på $50.000, så du kan stole trygt på at dine betalingsoplysninger ikke bliver stjålet.

Vi anvender den seneste industristandard til at behandle betalinger. Herunder accepterer vi kun 3D-sikre betalinger, også kendt som Visa Secure og Mastercard Identity Check.

For dit vedkommende betyder dette at du bliver omdirigeret til din bank for at bekræfte betalingen. Før i tiden, kan det være at du har brugt et password i denne sammenhæng, men nu identificerer du dig selv ved brug af en kode som du modtager på telefonen eller biometrisk — det tager kun et par sekunder. Denne proces beskytter dig mod svig og sikrer en bedre oplevelse.

DiscoverCars.com har derudover forpligtet sig til at beskytte kreditkortdata i overensstemmelse med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Vores tilpasning til denne standard afspejles i de mennesker, teknologier og processer vi tager i brug.

Vi udfører regelmæssigt sårbarhedsscanninger og gennemtrængningstests i overensstemmelse med PCI DSS-kravene for vores forretningsmodel. Vi bekræfter at vi lever op til PCIs krav årligt.

Hvad betyder det alt sammen for dig som kunde? Det betyder at du kan stole på at vores betalingsprocesser er sikre.
Vores kunder stoler på os
Flere end 25.000 af dem har skrevet anmeldelser på Trustpilot, og vi har en gennemsnitlig score på 4,5/5 stjerner (maj 2021). Dermed er vi en Top 10 virksomhed under Biludlejningsfirmaer. Trustpilot sikrer at hver eneste anmeldelse er upartisk og skrevet af en reel kunde.
Dit privatliv er noget af det vigtigste
Som sagt i vores Privatlivspolitik, bestræber vi os på at beskytte dine persondata så vidt som muligt. Vi er nødt til at dele dine oplysninger med udlejningsfirmaet, så de kender til din booking når du henter din lejebil. Derudover kan det være nødvendigt for dem at kontakte dig, og derfor har de også brug for dit telefonnummer og din mailadresse.

Vi følger alle EU-regler for persondatabeskyttelse. Derfor kan du til hver en tid bede os om at slette dine persondata.
Vi er til at gennemskue — det kan du forvente
Hos DiscoverCars.com, går vi højt op i at være til at gennemskue. Du skal have alle de relevante oplysninger inden du booker en lejebil. Modsat andre udlejningsplatforme, viser vi dig altid den fulde lejepris — ingen grimme overraskelser! Vores brugsbetingelser er nemme at finde, og vi følger dem konsekvent — læs dem inden du booker, så ved du altid hvad du kan forvente.

Vi har taget tiltag for at fjerne alle de uretfærdige benzinpolitikker, der tidligere har frustreret vores kunder. Du kan se hvor stort et depositum du skal betale i Lejebetingelserne, hvor du også kan læse mere om udlejningsfirmaets krav.

Og sidst, men ikke mindst — hvis vi begår en fejl, så indrømmer vi det. Det er ansvar og gennemskuelighed, der er til at stole på.

Aleksandrs Buraks

Head of Growth at DiscoverCars.com
Aleksandrs has over 10 years of experience in marketing with a focus on creating stellar content that provides topical insights using data. Having taken five road trips across Europe and one in the U.S., he is passionate about traveling by car. His favorite countries to visit are Denmark and Thailand. You can find him on Linkedin, Facebook, and Twitter.

Related Posts