Grib nøglerne til en ny karriere

Find ud af hvordan du kan blive medlem af en af verdens førende biludlejningsplatforme.
Syv år indtil videre
Vi har brugt flere år på at raffinere vores produkt, og det har været indsatsen værd — ifølge Financial Times, er vi en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa, og vores hjemmeside får 1 million besøg hver måned. Vi ved hvordan man omsætteer idéer til handling.
Et internationalt team
Ikke nok med at vores team har masser af erfaring indenfor deres forskellige felter, men vi kommer fra over det hele — vi har medarbejdere af flere end 20 nationaliteter. Kom med på holdet, og sig ja til professionel og personlig vækst!
Kunderne kommer først
Vi er stolte af vores 4,5/5 stjernetr på Trustpilot (fra 25.000+ anmeldelser) — det bærer vidne til at vores kunder kommer først. Som medarbejder hos DiscoverCars.com, kommer du også til at nyde fordelene ved at have tilfredse kunder.
Et entusiastisk team
Vores medarbejdere er meget engagerede og går højt op i deres arbejde, og det afspejles i at vi ligger i top 10% over verdens tech-virksomheder ifølge vores Engagement NPS på Peakon.
Vores værdier
Vores medarbejdere og ledere mener at disse værdier udgør en god grobund for et fantastisk produkt.
Fortsæt med at lære
Vi prioriterer uddannelse, så vores medarbejdere får to timer ugentligt til at studere eller lære ting, der fremmer deres professionelle udvikling. Vi mener at professionel vækst for vores medarbejdere medfører vækst for virksomheden.
Kreative resultater
Vores team har ja-hatten på, og de er drevet af at opnå resultater. Ledelsen lader heller ikke disse resultater gå i glemmebogen — de sørger for at alle resultater, store som små, anerkendes og fejres. Derudover sætter vi stor pris på kreativitet.
Empati for hinanden
Medfølelse kan flytte bjerge. Vi passer godt på hinanden hver eneste dag. Vi mener at man skal fejre andres milepæle, og vi tror på at det gavner samarbejdet på arbejdspladsen, når man har et godt forhold til sine kolleger.
Fordele
Betalt tid til selvudvikling
Sygesikringsprogram
Gratis snacks, kaffe og te
Eksklusive udlejningspriser for familie og venner
Fleksibel arbejdsplan, og mulighed for fjernarbejde
Guidet meditation
Vores modern kontor
Vores kontor ligger midt i Riga, og er udstyret til produktivitet og hjernepauser. Der er masser af plads, uanset om du leder efter et sted at lade op eller et af vores mange mødelokaler. Vi stiller al den teknologi du har brug for til rådighed. Og der er ligeså meget kaffe og te som du kan drikke.

Det ligger en kort tur i bil eller på cykel fra Riga centrum, og det er nemt at komme derrtitl med offentlig transport. Riga Plaza ligger rundt om hjørnet, hvor der er masser af frokostmuligheder.
Derfor elsker vi Discover Cars
Discover Cars har fokus på sine kunder, og bestræber sig samtidigt på at tilbyde markedets bedste produkt. Der er masser af talent bag virksomheden, så vi lærer fra eksperterne. Discover Cars værdsætter medarbejdernes idéer, og eksekverer dem hurtigt — der er endda et Idémarked hvor man kan dele sine idéer, og månedens bedste idé får en bonus som tak.

Vores 5 ⭐ på Glassdoor viser hvor meget vi elsker Discover Cars. Se hvad vi har sagt!

Er du frisk pål at arbejde hos den bedste biludlejningsplatform, så send en ansøgning! jobs@discovercars.com