Så fungerar DiscoverCars.com

Tre enkla steg
1
Hitta din perfekta hyrbil
Välj plats och datum och se alla tillgängliga hyrbilar från våra noggrant utvalda partners.
2
Boka
Välj den som är rätt för dig, var noga uppmärksam på hyresvillkoren. Avboka gratis upp till 48 timmar före din schemalagda upphämtningstid.
3
Njut av din resa
Ta ned alla nödvändiga dokument som anges på din kupong och hämta din bil. Var noga med att tanka innan du lämnar tillbaka den och njut av friheten som bara vägen kan ge dig!
Vi har lagt ner hårt arbete på att bygga en hyrbilsbokningsplattform som kan hjälpa kunder att hitta den perfekta hyrbilen för sin resa, till rätt pris, snabbt och enkelt.

Hur vi väljer leverantörer

Vi har direktavtal med biluthyrningsföretag runt om i världen, både stora, internationella företag och mindre, lokala företag. Att välja vilka företag vi ska arbeta med är en lång process. Vårt huvudsakliga mål är att hitta de som erbjuder de fordon och alternativ som våra kunder ber om.

Våra priser

En av våra största fördelar är våra priser. Vi erbjuder hyrbilsföretag med många kunder; därför kan vi förhandla oss till otroliga erbjudanden. Vi skickar sedan dessa besparingar vidare till våra kunder.

Men vi vet att priset inte är allt. Varje kund som bokar en bil på vår hemsida uppmanas att betygsätta och recensera den byrå de hyr från. Vi använder denna information för att låta dig veta vilken servicenivå du kan förvänta dig av ett visst företag. De uthyrningsföretag som behandlar våra kunder bäst ges priset Excellent Rental Service. Så om du vill se till att du får en fantastisk upplevelse, välj ett av dessa företag.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder två olika sätt att betala för din hyrbil. Du kan antingen göra en mindre betalning i förskott för att reservera bilen och resterande belopp betalas direkt till uthyrningsbolaget när du hämtar bilen, eller betala hela kostnaden för hyrbilen vid bokningstillfället, i vilket fall vi kommer att överföra hyreskostnaderna till uthyrningsbolaget.
Vi bryr oss om våra kunder
Våra kunder är vår främsta prioritet; vi gör allt vi kan för att säkerställa att de får bästa möjliga hyrbilsupplevelse. Detta startar från vår hemsida, fortsätter med vår Kundsupport, och vidare efter att bilen har lämnats av med vårt Kundnöjdhetsteam.
Kundsupport
Vårt mångkulturella Kundsupportteam står redo 24 timmar om dygnet för att hjälpa våra kunder med alla frågor de kan ha. De talar de flesta av våra kunders språk och är tillgängliga via mejl, chatt och telefon. Teamet hjälper kunder att välja rätt bil för dem, svara på frågor om hyresvillkoren, utföra eventuella ändringar eller speciella önskemål om sina bokningar och hjälper dem också när de står vid uthyrningsdisken.
Kundnöjdhet
Vi har ett helt team dedikerat till att våra kunder ska vara helt nöjda. Våra agenter svarar på eventuella klagomål eller frågor som en kund kan ha och arbetar direkt med uthyrningsbolagen för att lösa alla problem. Dessa agenter arbetar också outtröttligt för att göra processen med att ansöka om ersättning via försäkringen Full täckning så smidig som möjligt.
Så samarbetar vi med uthyrningsbolag
WVi har ett nära samarbete med alla våra leverantörspartners för att se till att de ger våra kunder bästa service. Detta inkluderar regelbundna granskningar för att ta itu med kundklagomål och bedöma servicenivån. Vi fokuserar också på att bilda en nära relation med våra hyrbilsleverantörer för att förhandla fram specialerbjudanden och paket som uteslutande är till för våra kunder.
Feedback från dig, vår kund
Vi vill att våra kunders upplevelser ska vara oöverträffade i kvalitet. Dina kommentarer och förslag hjälper oss att få det att hända.

Berätta hur vi kan förbättra oss.