Få nycklarna till en ny karriär

Ta reda på hur du kan vara en del på resan i att utveckla en av de ledande hyrbilsplattformarna.
Sju år hittills
Vi har tillbringat många år på att finslipa vår produkt och det har lönat sig — vi är ett av de snabbast växande företagen i Europa enligt Financial Times och får upp till 1m månatliga besök på vår hemsida. Vi vet hur man tar idéer och gör dem till handling.
Ett internationellt team
Vårt team kombinerar inte bara många års erfarenhet inom sina respektive områden utan är också otroligt varierade — mer än 20 nationaliteter är representerade. Följ med oss och väx både professionellt och personligen!
Kunderna kommer först
Vi är stolta över att få betyg 4,5/5 på Trustpilot (Från 25k+ recensioner) — ett bevis på vårt oändliga fokus på att bygga en produkt som sätter kunderna i första rummet. Om du blir en del av vårt team kommer du också skörda de belöningar som kommer med att ha nöjda kunder.

Vi är stolta över att få betyg 4,5/5 på Trustpilot (Från 25k+ recensioner) — ett bevis på vårt oändliga fokus på att bygga en produkt som sätter kunderna i första rummet. Om du blir en del av vårt team kommer du också skörda de belöningar som kommer med att ha nöjda kunder.
Ett team med entusiasm
Våra anställda är både mycket hängivna och mycket engagerade i vårt företag, så pass att vi rankas bland topp 10% av teknikföretagen över hela världen när det gäller vårt Engagement NPS på Peakon.
Vad vi värdesätter
Våra medarbetare och företagsledare tror att dessa värden leder till en miljö där en bra produkt kan skapas.
Alltid vara lärande
Vi sätter lärande i först rummet, så pass att vi ger anställda två betalda timmar varje vecka för att studera eller lära sig saker som leder till deras professionella utveckling. Vi tror att våra anställdas professionella tillväxt driver vårt företags tillväxt.
Uppnå resultat kreativt
Vårt folk är görare; de frodas av att uppnå resultat. Vår ledning låter inte bara dessa resultat falla åt sidan - de ser till att varje uppnått resultat erkänns och hyllas, som det borde vara. Samtidigt älskar vi mycket kreativitet.
Empati för andra
Lite omsorg räcker långt. Vi ser till att ta hand om varandra varje dag. Vi tror på att fira varandras speciella tillfällen och att njuta av lite ledig tid med kollegor leder till en uppmuntrande miljö för samarbete.
Förmåner vi erbjuder
Betald självutvecklingstid
Sjukförsäkringsprogram
Gratis mellanmål, kaffe och te
Exklusiva biluthyrningspriser för familj och vänner
Flexibelt schema och möjlighet att arbeta på distans
Guidade meditationssessioner
Vårt moderna kontor
Vårt kontor är beläget i hjärtat av Riga, och är utrustat både för produktivitet och paus för förbättrad psykisk hälsa. Från vilorum för att låta stressen blekna bort till våra många mötesrum, du kommer inte att sakna utrymme. Du kommer också att få den teknik du behöver. Och för koffeinmissbrukare har vi oändligt med kaffe och te.

Vårt kontor är bara en kort bilresa eller cykeltur från centrum av Riga, lätt att nå med kollektivtrafik, och bara en snabb promenad från Riga Plaza som erbjuder en uppsjö av alternativ för lunch.
Varför vi älskar Discover Cars
Discover Cars lägger fokus på sina kunder samtidigt som vi försöker bygga en marknadsledande produkt. Teamet har otroligt mycket talang - vilket innebär att vi får lära oss av några av de bästa inom sina områden. Discover Cars värderar sina anställdas idéer och sätter dem i handling snabbt — det finns även en Idémarknad där man kan dela sina idéer för att tilldelas priset Månadens bästa idé, som ger dig en bonus.

Våra 5⭐ i betyg på Glassdoor visar hur mycket vi älskar Discover Cars. Se vad vi har sagt!

Om du är redo att hjälpa till att bygga den bästa hyrbilsbokningsplattformen, ansök nu!