Ta nøklene til en ny karriere

Finn ut hvordan du kan bli med på reisen for å utvikle en av de ledende bestillingsplattformene for leiebiler.
Syv år bak oss
Vi har brukt år på å finpusse produktet vårt, og det har lønnet seg. Vi er et av de raskeste voksende selskapene i Europa ifølge Financial Times og får opptil 1 million månedlige besøk på nettstedet vårt. Vi vet hvordan vi skal ta ideer og sette dem ut i virkelighet.
Et internasjonalt team
Teamet vårt kombinerer ikke bare mange års erfaring innen sine respektive felt, men er også utrolig mangfoldig - mer enn 20 nasjonaliteter er representert. Bli med oss og voks både profesjonelt og personlig!
Kundene kommer først
Vi er stolte over å ha fått 4.5/5 på Trustpilot (fra 25 000 vurderinger) - et bevis på vårt uendelige fokus på å bygge en tjeneste som prioriterer kundene først. Hvis du blir med i teamet vårt, vil du også høste fordelen som kommer med å ha fornøyde kunder.
Et team med entusiasme
Våre ansatte er svært engasjerte i selskapet vårt, så mye at vi er rangert blant de 10% beste teknologiselskapene over hele verden når det gjelder vår Engasjement NPS på Peakon.
Det vi verdsetter
Våre ansatte og bedriftsledere tror at disse verdiene fører til et miljø der et godt produkt kan skapes.
Fortsett å lære
Vi setter læring først, så mye at vi gir ansatte to timer på jobben hver uke der de kan studere eller lære ting som bidrar til faglig utvikling. Vi tror at den faglige veksten til våre ans
Oppnå resultater med kreativitet
Våre folk handler; de trives med å oppnå resultater. Vår ledelse lar ikke bare disse resultatene gå langs veien - det sørger for at hvert oppnådd resultat blir anerkjent og feiret, slik det burde være. Samtidig setter vi stor pris på kreativitet.
Ha empati for hverandre
Litt omsorg går langt. Vi sørger for å ta vare på hverandre hver dag. Vi tror at det å feire spesielle anledninger og nyte nedetid med kolleger fører til et godt miljø for samarbeid.
Fordeler vi tilbyr
Betalt egenutviklingstid
Helseforsikringsprogram
Gratis snacks, kaffe og te
Eksklusive priser på leiebil for familie og venner
Fleksibel arbeidstid og mulighet for å jobbe remote
Treningsøkter for meditasjon
Vårt moderne kontor
Vårt kontorlokale ligger i hjertet av Riga, og er utstyrt både for produktivitet og psykiske helsepauser. Fra pauserom til å la stresset forsvinne til våre mange møterom, du vil ikke mangle plass. Du vil også bli satt opp med den teknologien du trenger. Og for de koffeinavhengige har vi endeløs kaffe og te.

Kontoret vårt ligger bare en kort kjøretur eller sykkeltur unna sentrum av Riga, lett tilgjengelig med offentlig transport, og bare en kort spasertur fra Riga Plaza, som tilbyr en mengde alternativer for lunsj.
Hvorfor vi elsker Discover Cars
Discover Cars setter fokus på kundene sine mens de prøver å bygge et markedsledende produkt. Teamet er utrolig rikt på talent, noe som betyr at vi får lære av noen av de beste innenfor feltet sitt. Discover Cars verdsetter ideene til sine ansatte og setter dem raskt ut i livet - det er til og med et Ideas Market hvor man kan dele ideene sine og den som har månedens beste ide mottar en bonus.

Vår 5⭐-vurdering på Glassdoor viser hvor mye vi liker Discover Cars. Se hva vi har sagt!

Hvis du er klar til å hjelpe med å bygge den beste bestillingsplattformen for bilutleie, søk nå!