Ragadja meg a kulcsot új karrierjéhez

Tudja meg, hogyan csatlakozhat az egyik vezető autókölcsönző foglalási platformhoz.
Több, mint hét éve a pályán
Éveket töltöttünk szolgáltatásunk tökéletesítésével, és ez kifizetődött - a Financial Times szerint Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalata vagyunk, ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy havonta akár 1 millió látogatót köszönthetünk oldalunkon. Tudjuk, hogyan kell a jó ötleteket megvalósítani.
Nemzetközi csapat
Csapatunk nem csak kollégáink sokéves tapasztalatait egyesíti magában, hanem hihetetlenül sokszínű is - több mint 20 nemzetiség képviselteti magát nálunk. Csatlakozzon hozzánk, és fejlődjön mind szakmailag, mind személyesen!
Az ügyfelek az elsők
Büszkék vagyunk arra, hogy a Trustpilot-on 4,5/5 pontszámot kaptunk (több mint 25 000 értékelésből) - ez is bizonyítja, hogy folyamatosan arra összpontosítunk, hogy olyan szolgáltatást hozzunk létre, amely az ügyfeleket helyezi előtérbe. Ha csatlakozik hozzánk, Ön is kiélvezheti az elégedett ügyfelekkel járó előnyöket.
Lelkes csapat
Munkatársaink elkötelezettek vállalatunk sikeressége iránt, olyannyira, hogy a Peakonon az elkötelezettségi NPS tekintetében a világ technológiai vállalatai között az első 10%-ban vagyunk.
Értékeink
Alkalmazottaink és vállalati vezetőink úgy vélik, hogy ezek az értékek olyan munkakörnyezethez vezetnek, amelyben nagyszerű szolgáltatásokat lehet létrehozni.
Mindig tanulunk, fejlődünk
A tanulást helyezzük előtérbe, olyannyira, hogy minden héten két órát engedélyezünk a munkatársaknak a munkahelyükön, hogy olyan dolgokat tanuljanak, amelyek a szakmai fejlődésüket elősegítik. Hisszük, hogy munkatársaink szakmai fejlődése hajtja vállalatunk növekedését.
Kreatívan érünk el eredményeket
Kollégáink tettrekészek; az eredmények elérésében hisznek. Vezetőségünk nem hagyja, hogy ezek az eredmények az út szélén maradjanak - gondoskodik arról, hogy minden egyes elért eredményt elismerjenek és megünnepeljenek, ahogy azt kell. Ugyanakkor nagyra értékeljük a kreativitást is.
Legyen empátia egymás iránt
Egy kis törődés rengeteget számít. Gondoskodunk arról, hogy minden egyes nap odafigyeljünk egymásra. Hiszünk abban, hogy mások különleges alkalmainak megünneplése és a kollégákkal együtt töltött szabadidő élvezete virágzó munkakörnyezethez vezet.
Az általunk kínált előnyök
Fizetett önfejlesztési idő
Egészségbiztosítási kompenzációs program
Ingyenes rágcsálnivalók, kávé és tea
Exkluzív autókölcsönzési árak családtagok és barátok számára
Rugalmas időbeosztás és távmunka lehetősége
Meditációs coaching alkalmak
Modern irodánk
Riga szívében található irodahelyiségünk mind a termelékenység, mind a pihenők érdekében felszerelt. A pihiszobáinktól kezdve a számos tárgyalótermünkig, nincs hiány a helyből. Emellett minden szükséges technológiával fel vagyunk szerelve. A koffeinfüggők számára pedig végtelen mennyiségű kávét és teát kínálunk.

Irodánk csak egy rövid autóútra található (vagy kerékpárral is elérhető) Riga központjától, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, és csak egy gyors sétára van a Riga Plaza, amely ebédlehetőségek sokaságát kínálja.
Miért szeretjük a Discover Cars-t
A Discover Cars az ügyfelekre helyezi a hangsúlyt, miközben piacvezető szolgáltatást igyekszik létrehozni. A csapat hihetetlenül gazdag tehetségekben - ez azt jelenti, hogy a területük legjobbjaitól tanulhatunk. A Discover Cars nagyra értékeli a munkatársai ötleteit, és azokat gyorsan megvalósítja - még ötletbörze is van, ahol meg lehet osztani az ötleteket, a hónap legjobb ötletének kiötlője pedig bónuszt kap.

A Glassdooron található 5⭐ értékelésünk mutatja, hogy mennyire szeretjük a Discover Cars-t. Nézze meg, mit mondanak kollégáink!

Ha készen áll arra, hogy segítsen a legjobb autókölcsönző foglalási platform felépítésében, akkor jelentkezzen most!