Nasıl Çalışır Works

Üç Basit Adım
1
Mükemmel kiralık aracınızı bulun
Konum ve tarihlerini seçerek özenle belirlenen ortaklarımızın sunduğu müsait araçları görmeye başlayın.
2
Rezerve edin
Kiralama koşullarına dikkat gösterdiğinizden emin olarak kendiniz için en doğru seçimi yapın
3
Seyahatinizin tadını çıkarın
Makbuzunuzda yer alan tüm belgeleri yanınızda götürün ve aracınızı teslim alın. Geri dönmeden önce yakıt doldurduğunuzdan emin olun ve yollardaki özgürlüğün keyfini çıkarın!
Müşterilerimizin kusursuz kiralık aracı hızlı, basit ve doğru fiyattan bulabilmesine yardımcı olmak üzere araç kiralama platformu oluşturmak için çok çalıştık.

Tedarikçileri nasıl seçiyoruz

Hem uluslararası, büyük şirketler hem de nispeten küçük, yerel firmalar olmak üzere dünya çapındaki araç kiralama şirketleri ile doğrudan iletişim içerisindeyiz. Hangi şirketle iş yapacağınızı bulmak uzun soluklu bir süreç. Temel hedefimiz, müşterilerimizin aradığı araçlara ve seçeneklere sahip tedarikçi şirketleri bulmaktır.

Fiyatlarımız

Müşterilerimiz açısından en büyük avantajlarımızdan biri fiyatlarımızdır. Kiralama şirketlerine pek çok müşteri kazandırıyoruz; bu sayede de kendilerinden inanılmaz fiyatlar elde edebiliyoruz. Bunun karşılığında, bu kazanımı müşterilerimize yansıtııyoruz.

Ancak, fiyatın her şey olmadığın da farkındayız. Sitemizde rezervasyon yapan her müşteriden, kiralama yaptıkları şirketi puanlamasını ve yorumlamasını istiyoruz. Bu bilgileri, belirli bir şirketten ne seviyede bir hizmet bekleyebileceğiniz hususunda bilgilendirmek üzere kullanıyoruz. Müşterilerimize en iyi davranışı gösteren şirketlere Mükemmel Kiralama Hizmeti Ödülü'nü veriy.oruz. Harika bir deneyim yaşayacağınızı garanti altına almak isterseniz, bu şirketlerden birini seçebilirsiniz

Ödeme Türleri

Kiralık aracınızın ödemesini yapmak için iki farklı ödeme yöntemi sunuyoruz. Aracı rezerve etmek için dilerseniz küçük bir meblağ ödeyebilir ve kalan miktarı aracı teslim alırken doğrudan kiralama şirketine ödeyebilirsiniz. Veya ödemenin tümünü yapabilirsiniz, sizin için kiralama ücretini şirkete biz havale edebiliriz.
Müşterilerimizi önemsiyoruz
Müşterilerimiz, bir numaralı önceliğimizdir; en iyi kiralama deneyimlerini yaşayacaklarını teminat altına almak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu, sitemizden başlayarak Müşteri Destek ekibimizle ve sonrasında araç teslim edildiğinde Müşteri Memnuniyeti ekibimizle devam etmektedir.
Müşteri desteği
Çok-kültürlü Müşteri Desteği Ekibimiz, müşterilerimizin aklına takılabileceği tüm sorulara cevap verebilmek için günde 24 saat boyunca hazır bulunmaktadır. Çoğu müşterimizin ana dili olabilecek dilleri konuşmakta ve e-posta, canlı konuşma ve telefon aracılığıyla ulaşılabilirler. Ekip, en doğru aracın seçilmesi, Kiralama Koşulları hakkında soruların cevaplanması, rezervasyon değişikleri veya özel talepler hakkındaki sorular ve müşterilerin kiralama noktasındaki soruların yanıtlanması görevlerini üstlenmektedir.
Müşteri memnuniyeti
Müşterilerimizin tamamen memnun kaldığından emin olmaya adanan bütün bir ekibimiz mevcuttur. Temsilcilerimiz, müşterilerimizin her soru ve talebiyle ilgilenmekte, ayrıca doğrudan kiralama şirketleriyle iletişime geçerek ortaya çıkan sorunları çözmeye çalışırlar. Aynı zamanda, Tam Kapsam dahilindeki tazminat taleplerinin mümkün olduğunda pürüzsüz işleme alınması için yorulmadan çaba sarfederler.
Kiralama şirketleriyle nasıl işbirliği yaparız
Müşterilerimize en iyi hizmeti sunduklarından emin olmak için tüm tedarikçi ortaklarımız ile yakından çalışmaktayız. Bu, müşteri şikayelerinin ve sunulan hizmet seviyesinin düzenli olarak ölçülmesini de içermektedir. Sadece müşterilerimizin için geçerli olmak üzere özel teklifler ve paketler edinmek amacıyla kiralık araç tedarikçisi ortaklarımızla yakın bir ilişki kurmaya odaklanırız.
Sizden, müşterilerimizden gelen geridönütler
Müşterilerimizin deneyimlerinin her zaman en iyisi olmasını istiyoruz. Yorumlarınız ve önerileriniz bunu gerçekleştirmemize yardım etmektedir.

Kendimizi nasıl geliştirebileceğimizi anlatın.