Yeni Bir Kariyerin Anahtarını Edinin

Önde gelen kiralık araç rezervasyon platformlarından birini geliştirme yolculuğuna nasıl katılabileceğinizi bulun.
Yedi yıl ve devam ediyor
Ürünlerimizi mükemmelleştirmek için yıllar harcadık ve karşılığını alıyoruz - Financial Times'a göre Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketlerinden biriyiz ve sitemizde her ay 1 milyona kadar kullanıcı ağırlıyoruz. Fikirleri nasıl benimseyebileceğimizi ve kullanabileceğimizi biliyoruz.
Uluslararası bir ekip
Ekibimiz, yalnızca kendi alanlarında yılların tecrübesini değil aynı zamanda çeşitliliği taşıyor - 20'den fazla millet temsil edilmekte. Bize katılın ve hem kişisel hem de profesyonel olarak gelişin!
Müşteriler önce gelir
Trustpilot'ta 5 üzerinden 4,5 puan sahibi olmaktan (+25 bin değerlendirme) gurur duyuyoruz - bu da sürekli müşterilerimizi ön plana koyan ürünler geliştirmeye ve sunmaya odaklanmamızın bir getirisi. Ekibimize katılırsanız, memnun müşterilerle çalışmanın ödüllerine siz de sahip olacaksanız.
Tutkulu bir ekip
Çalışanlarımız hem şirketimize bağlı hem de işlerini severek yapmaktadır; öyle ki Peakon üzerinde teknoloji şirketleri arasında en yüksek net tavsiye skoruna sahip %10'luk dilimin içerisindeyiz.
Neye Değer Veririz
Çalışanlarımız ve kurumsal yöneticilerimiz, değerlerimiz sayesinde harika ürünler yaratabilen bir ortam kurduğumuza inanıyor.
Sürekli Öğreniyor Olmak
Öğrenmeye önem veriyoruz, böylece her çalışanımıza haftalık iki saat boyunca mesailerinden kullanarak mesleki gelişimlerini sağlayacak eğitim ve kurslara katılma hakkını tanıyoruz.
Hedeflere yaratıcı bir şekilde ulaşmak
İnsanlarımız, eyleme geçenlerdir, sonuca ulaşmayı ve başarmayı amaçlarlar. Yönetim kadromuz, bu sonuçların göz ardı edilmesine müsade etmemekte, ulaşılan her hedefin takdir edilmesini ve olması gerektiği gibi kutlanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda, yaratıcılıktan keyif alıyoruz.
Birbirine empati göstermek
Biraz özen çok iş görür. Her gün birbirimizle ilgilendiğimizden emin oluyoruz. Diğerlerinin özel günlerinde birlikte kutlamak ve molalarımızı birlikte geçirmek, bizce işbirliğini geliştiren bir ortam yaratmanın önemli bir unsurudur.
Sunduğumuz Diğer Haklar
Ücretli Kendini Geliştirme İzni
Sağlık Sigortası Telafi Programı
Ücretsiz Atıştırmalıklar, Kahve ve Çay
Aile ve Arkadaşlar için Özel Araç Kiralama Fiyatları
Esnek Çalışma Saatleri ve Uzaktan Çalışma Hakkı
Meditasyon Özel Dersleri
Modern Ofisimiz
Riga'nın kalbinde yer alan ofisimiz, hem üretkenlik hem de zihinsel sağlık molaları için tasarlanmıştır. Molalar için özel odalar ve çeşitli toplantı salonlarıyla burada mekan bulmakta zorlanmayacaksınız. Ayrıca, ihtiyacınız olabilecek her türlü teknoloji de mevcut. Kafein sevenler için sınırsız kahve ve çayımız da var.

Ofisimiz, Riga Merkezi'nden kısa bir araba veya bisiklet seyahatliyle, toplu taşıma ile kolayca veya bol bol öğle yemeği seçeneği sunan Riga Plaza'dan keyifli bir yürüyüş ile ulaşılabilir bir konumda,
Discover Cars'ı Neden Seviyoruz
Discover Cars, piyasaya öncülük eden ürünler geliştirirken müşterilerini ön plana koymaktadır. Ekip, yetkinlik konusunuda hayli zengin - bu da demek oluyor ki alanlarında en iyisi olan kişilerden öğrenme imkanına sahibiz. Discover Cars, çalışanlarının fikirlerine değer verir ve onları ivedi bir şekilde uygular - en iyi fikir sahibinin aylık bir bonus kazanacağı bir Fikir Paylaşma Platformu bile vardır.

Glassdoor'daki 5⭐ puanımız, Discover Cars'ı ne kadar sevdiğimizi gösteriyor. Neyden bahsettiğimize bakın!

Mevcut en iyi kiralık araç rezervasyon platformunu inşa etmemize yardımcı olmaya hazırsanız, şimdi başvurun!