Cum funcționează DiscoverCars.com Works

Trei pași simpli
1
Găsiți închirierea perfectă
Alegeți locația dvs. și datele pentru a vedea toate mașinile de închiriat disponibile de la partenerii noștri aleși cu grijă.
2
Rezervați mașina
Alegeți ce se potrivește cel mai bine pentru dvs., asigurându-vă că acordați atenție condițiilor de închiriere. Anulați gratuit cu până la 48 de ore înainte de ora de preluare programată.
3
Bucurați-vă de călătoria dvs.
Luați toate documentele necesare enumerate pe voucherul dvs. și preluați mașina. Asigurați-vă că ați alimentat-o înainte de a o returna și bucurați-vă de libertate pe șosea!
Am depus eforturi considerabile pentru a construi o platformă de rezervare a mașinilor de închiriat pentru a ajuta clienții să găsească mașina de închiriat perfectă pentru călătoria lor, la un preț corect, rapid și simplu.

Cum alegem furnizorii

Avem contracte directe cu agenții de închirieri auto din întreaga lume, atât companii mari, internaționale, cât și întreprinderi mai mici, locale. Alegerea companiilor cu care vom colabora este un proces de durată. Scopul nostru principal este să le găsim pe acelea care oferă vehiculele și opțiunile pe care clienții noștri le solicită.

Prețurile noastre

Unul dintre cele mai importante avantaje pentru clienți este prețul nostru. Noi aducem mulți clienți companiilor de închirieri; prin urmare, putem negocia oferte incredibile cu ei. Noi, la rândul nostru, transmitem aceste reduceri clienților noștri.

Însă știm că prețul nu este totul. Fiecare client care face rezervări pe site-ul nostru web este rugat să lase o recenzie și să evalueze agenția de la care închiriază. Folosim aceste informații pentru a vă înștiința care este nivelul serviciilor la care vă puteți aștepta de la o anumită companie. Companiile de închirieri care tratează cel mai bine clienții noștri primesc un premiu pentru servicii excelente de închirieri. Astfel, dacă doriți să vă asigurați că veți avea o experiență excepțională, alegeți una dintre aceste companii.

Tipuri de plată

Noi oferim două modalități diferite de plată pentru mașina dvs. închiriată. Puteți fie să efectuați o mică plată inițială, în avans pentru rezervarea mașinii, iar restul urmează să fie plătit direct companiei de închirieri la preluarea mașinii, fie să plătiți întregul cost al închirierii în momentul rezervării, iar în acest caz, noi vom transfera costurile închirierii către compania de închirieri.
Ne pasă de clienții noștri
Clienții noștri sunt pentru noi prioritatea numărul unu; facem tot ceea ce putem pentru a ne asigura că aceștia au parte de cele mai bune experiențe de închirieri posibile. Acest lucru începe de la pagina noastră web, merge mai departe la echipa noastră de Asistență pentru clienți și continuă și după predarea mașinii cu echipa noastră de Satisfacție a clienților.
Asistență pentru clienți
Echipa noastră multiculturală de Asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi pentru a-i ajuta pe clienții noștri în legătură cu orice întrebare. Aceștia vorbesc majoritatea limbilor clienților noștri și sunt disponibili prin e-mail, chat live și telefon. Echipa îi ajută pe clienți să aleagă mașina potrivită pentru aceștia, răspunde întrebărilor cu privire la Condițiile de închiriere, oferă asistență clienților pentru modificări sau cereri speciale cu privire la rezervarea acestora și îi ajută pe clienți atunci când se prezintă la biroul de închirieri.
Satisfacția clienților
Avem o întreagă echipă dedicată asigurării faptului că ai noștri clienți sunt pe deplin mulțumiți. Agenții noștri răspund oricărei reclamații sau întrebări din partea clientului și lucrează direct cu companiile de închirieri pentru a rezolva toate problemele. De asemenea, acești agenți, lucrează neîncetat pentru a face ca procesul depunerii unei cereri pentru despăgubire în cazul Asigurării complete să fie cât mai ușor posibil.
Cum cooperăm cu agențiile de închirieri
Colaborăm îndeaproape cu toți furnizorii parteneri pentru a ne asigura că aceștia oferă cele mai bune servicii clienților noștri. Acest lucru include evaluări periodice pentru a soluționa reclamațiile clienților și pentru a analiza nivelul serviciilor furnizate. De asemenea, ne concentrăm pe stabilirea unei relații strânse cu furnizorii noștri de închirieri pentru a negocia oferte speciale și pachete exclusive pentru clienți.
Feedback din partea dvs., clientul nostru
Ne dorim ca experiențele clienților noștri să fie de neegalat. Comentariile și sugestiile dvs. ne ajută să realizăm acest lucru.

Vă rugăm să ne spuneți cum ne putem perfecționa.