Deschideți poarta unei noi cariere

Aflați cum puteți să vă alăturați călătoriei spre dezvoltare a uneia dintre cele mai importante platforme de rezervări închirieri auto.
Șapte ani și numărătoarea continuă
Am petrecut ani de zile perfecționând produsul nostru și a dat rezultate — suntem printre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa conform Financial Times și primim până la 1 milion de vizite lunare pe site-ul nostru web. Știm cum să preluăm idei și să le utilizăm în mod adecvat.
O echipă internațională
Membrii echipei noastre nu doar că împreună dețin ani buni de experiență în propriile domenii, însă echipa este și incredibil de diversă - avem reprezentate mai mult de 20 de naționalități. Alăturați-vă nouă și veți crește atât pe plan profesional, cât și personal!
Clienții sunt pe primul loc
Ne mândrim cu un scor de 4,5/5 pe Trustpilot (din peste 25.000 de recenzii) — o dovadă a focalizării noastre continue pe construirea unui produs care pune clienții pe primul loc. Dacă vă veți alătura echipei noastre, veți culege și dvs. roadele care decurg din a avea clienți mulțumiți.
O echipă entuziastă
Angajații noștri sunt atât foarte dedicați, cât și deosebit de implicați în compania noastră, atât de mult încât ne clasăm în primele 10% companii de tehnologie din întreaga lume în ceea ce privește Engagement NPS pe Peakon.
Ce apreciem noi
Angajații noștri și liderii corporativi consideră că aceste valori cultivă un mediu în care se poate crea un produs excelent.
Învățarea continuă
Punem învățarea pe primul plan, atât de mult încât le permitem angajaților să studieze sau să învețe lucruri care duc la dezvoltarea lor profesională, în timpul programului, câte două ore în fiecare săptămână. Noi credem că dezvoltarea profesională a angajaților noștri determină creșterea companiei noastre.
Atingerea rezultatelor în mod creativ
Oamenii noștri sunt oameni de acțiune; se simt cel mai bine atunci când obțin rezultate. Managementul nostru nu ignoră pur și simplu aceste rezultate — se asigură că fiecare din ele este recunoscut și celebrat, așa cum ar trebui. În același timp, prețuim în mod deosebit creativitatea.
Empatia față de ceilalți
Puțină grijă contează foarte mult. Ne asigurăm că avem grijă unul de celălalt în fiecare zi. Credem că sărbătorind ocaziilor speciale și bucurându-ne în pauze cu ai noștri colegi creăm un mediu prosper pentru colaborare.
Beneficiile pe care le oferim
Timp plătit pentru autodezvoltare
Program de compensare a asigurărilor de sănătate
Gustări, cafea și ceai, toate gratuite
Tarife exclusive de închirieri auto pentru familie și prieteni
Program flexibil și posibilitatea de a lucra de la distanță
Ședințe de meditație cu instruire
Biroul nostru modern
Situat în inima orașului Riga, spațiul nostru pentru birouri este echipat atât pentru productivitate, cât și pentru pauzele de sănătate emoțională. De la săli de pauză pentru reducerea stresului, până la numeroasele noastre săli de ședințe, nu vă va lipsi spațiul. De asemenea, vi se va pregăti orice tip de tehnologie aveți nevoie. Iar pentru dependenții de cofeină, avem cafea și ceai în cantități interminabile.

La biroul nostru se ajunge foarte rapid cu mașina sau cu bicicleta, fiind aproape de centrul orașului Riga, este ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun și este la doar o plimbare rapidă de Riga Plaza, care oferă o mulțime de opțiuni pentru prânz.
De ce iubim Discover Cars
Discover Cars pune accent pe clienții săi în timp ce încearcă să construiască un produs lider de piață. Echipa este incredibil de talentată — ceea ce înseamnă că avem posibilitatea să învățăm de la unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniile lor. Discover Cars ține cont de ideile angajaților săi și le pune rapid în aplicare — există chiar și o Piață a ideilor în care oricine își poate împărtăși ideile cu inițiatorul celei mai bune idei ale lunii care primește un bonus.

Scorul nostru de 5⭐ de pe Glassdoor demonstrează cât de mult iubim Discover Cars. Aruncați o privire asupra lucrurilor despre care v-am spus!

Dacă sunteți gata să ne ajutați la consolidarea celei mai bune platforme de rezervare pentru închirieri auto, aplicați acum!