De sleutels voor een nieuwe carrière

Ontdek hoe je mee kunt werken aan de ontwikkeling van een van de toonaangevende boekingsplatforms voor autoverhuur.
Zeven jaar oud en nog steeds groeiende
We hebben jaren besteed aan het perfectioneren van ons product en dat heeft zijn vruchten afgeworpen - volgens de Financial Times zijn we een van de snelst groeiende bedrijven in Europa en krijgen we tot 1 miljoen maandelijkse bezoekers op onze website. We weten hoe we ideeën moeten omzetten in concrete resultaten.
Een internationaal team
Ons team combineert niet alleen jarenlange ervaring in hun respectieve vakgebieden, maar is ook ongelooflijk divers - er zijn meer dan 20 nationaliteiten. Kom bij ons werken en groei zowel professioneel als persoonlijk!
Klanten komen op de eerste plaats
We zijn trots op onze 4.5/5 beoordeling op Trustpilot (op basis van 25k+ reviews) - een bewijs van onze nimmer aflatende nadruk op het bouwen van een product dat klanten op de eerste plaats zet. Als je bij ons team komt dan zul ook jij de vruchten plukken van deze tevreden klanten.
Een enthousiast team
Onze medewerkers zijn zowel zeer toegewijd aan als zeer betrokken bij ons bedrijf, zozeer zelfs dat we in de top 10% van techbedrijven over de hele wereld staan als het gaat om onze Engagement NPS op Peakon.
Waar we waarde aan hechten
Onze medewerkers en managers geloven dat deze waarden leiden tot een omgeving waarin een geweldig product kan worden gecreëerd.
Altijd blijven leren
Wij stellen leren voorop, zozeer zelfs dat wij medewerkers elke week twee uur geven om tijdens werktijd dingen te leren die bijdragen aan hun professionele ontwikkeling. Wij geloven dat de professionele groei van onze medewerkers de groei van ons bedrijf aanjaagt.
Creatief resultaten behalen
Onze mensen zijn doeners; ze gedijen bij het behalen van resultaten. Ons management laat deze resultaten niet zomaar aan zich voorbij gaan - het zorgt ervoor dat elk behaald resultaat wordt erkend en gevierd, zoals het hoort. Tegelijkertijd koesteren wij creativiteit in hoge mate.
Empathie voor elkaar
Met een beetje zorg kom je een heel eind. We zorgen er elke dag voor dat we voor elkaar zorgen. We geloven dat het vieren van de speciale gelegenheden van anderen en het genieten van vrije tijd met collega's leiden tot een bloeiende omgeving voor samenwerking.
Voordelen die wij bieden
Betaalde tijd voor zelfontwikkeling
Ziektekostenverzekering
Gratis snacks, koffie en thee
Exclusieve autoverhuurtarieven voor familie en vrienden
Flexibel schema en mogelijkheid tot werken op afstand
Meditatiesessies
Ons moderne kantoor
Ons kantoor ligt op slechts een klein eindje rijden of fietsen van het centrum van Riga, is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van Riga Plaza, waar je een keur aan mogelijkheden voor de lunch vindt.

Ons kantoor ligt op slechts een klein eindje rijden of fietsen van het centrum van Riga, is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van Riga Plaza, waar je een keur aan mogelijkheden voor de lunch vindt.
Waarom wij van Discover Cars houden
Discover Cars legt de focus op haar klanten terwijl ze een marktleidend product wil bouwen. Het team is ongelooflijk talentvol, wat betekent dat we kunnen leren van de besten in hun vakgebied. Discover Cars waardeert de ideeën van zijn medewerkers en zet deze snel om in actie - er is zelfs een Ideeënmarkt waar men zijn of haar ideeën kan delen waarbij de bedenker van het beste idee van de maand een bonus ontvangt.

Onze 5⭐ rating op Glassdoor laat zien hoeveel we van Discover Cars houden. Zie wat er gezegd wordt!

Als jij er klaar voor bent om mee te bouwen aan het beste boekingsplatform voor autoverhuur dat er bestaat, solliciteer dan nu!