Miten DiscoverCars.com toimii

Kolme yksinkertaista askelta
1
Löydä täydellinen vuokra-auto
Valitse sijaintisi ja päivämäärät ja katso vuokra-autot, jotka ovat saatavilla huolellisesti valitsemilta partnereiltamme..
2
Varaa se
Valitse se, joka sopii sinulle, ja muista kiinnittää huomiotasi vuokrausehtoihin. Peruuta varaus jopa 48 tuntia ennen suunniteltua noutoaikaasi.
3
Nauti matkastasi
Ota kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka on lueteltu kupongissasi, ja nouda autosi. Muista tankata auto uudelleen ennen palautusta sekä nauti vapaudesta tiellä!
Olemme tehneet kovaa työtä rakentaaksemme autonvuokrausalustan, joka auttaa asiakkaita löytämään nopeasti ja yksinkertaisesti parhaan vuokra-auton matkaansa oikeaan hintaan.

Miten valitsemme toimittajia

Meillä on suoria yhteyksiä autonvuokraamoihin ympäri maailmaa, sekä suuriin kansainvälisiin yrityksiin että pienempiin paikallisiin toimijoihin. Sen yrityksen valitseminen, jonka kanssa työskentelemme, on pitkä prosessi. Tärkein tarkoituksemme on löytää toimittajia, jotka tarjoavat asiakkaidemme pyytämiä ajoneuvoja ja optioita.

Hintamme

Hinnat ovat yksi suurimmista eduistamme, joita tarjoamme asiakkaillemme. Me tarjoamme autovuokraamoille paljon asiakkaita, sen vuoksi pystymme neuvottelemaan uskomattomista tarjouksista heidän kanssaan. Me puolestamme siirrämme näitä säästöjä asiakkaillemme.

Tiedämme kuitenkin, ettei hinta ole kaikkea. Kutakin asiakasta, joka varaa autoja sivustoltamme, pyydetään arvostelemaan ja pisteyttämään toimistoa, jolta he vuokraavat autoja. Käytämme näitä tietoja kertomaan sinulle, mitä palvelutasoa voit odottaa tietyltä yritykseltä. Autovuokraamoille, jotka kohtelevat asiakkaitamme parhaiten, myönnetään Erinomainen vuokrauspalvelu –palkinto. Niin jos haluat olla varma, että saat loistavaa kokemusta, valitse yksi näistä yrityksistä.

Maksutyypit

Tarjoamme kaksi eri tapaa maksaa vuokra-autosta. Voit joko tehdä pienen maksun etukäteen varataksesi auton ja maksaa saldon suoraan autovuokraamolle noutaessasi autoa, tai maksaa vuokrauksen koko summan varatessasi, ja tässä tapauksessa siirrämme autovuokraamolle vuokrauksen hinnan.
Huolehdimme asiakkaistamme
Asiakkaamme ovat prioriteettimme numero yksi. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että heillä on parhaita vuokrakokemuksia. Tämä alkaa verkkosivustamme, menee eteenpäin Asiakastukitiimillemme ja jatkuu Asiakastyytyväisyystiimillämme, kun auto on palautettu.
Asiakastuki
Monikulttuurinen Asiakastukitiimimme päivystää 24 tuntia päivässä auttaakseen asiakkaitamme ratkaisemaan minkä tahansa kysymyksen. He puhuvat suurinta osaa asiakkaidemme kielistä, ja heihin voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse, live-keskustelun avulla tai puhelimitse. Tiimi auttaa asiakkaita valitsemaan näille sopivan auton, vastaa vuokraehtoja koskeviin kysymyksiin, auttaa asiakkaita tekemään muutoksia tai lähettämään varauksia koskevia erityisiä pyyntöjä, sekä auttaa asiakkaita, kun nämä ovat vuokrauspisteellä.
Asiakastyytyväisyys
Meillä on suuri tiimi, jonka tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaamme ovat täysin tyytyväisiä. Agenttimme vastaavat asiakkaan mihin tahansa vaatimukseen tai kysymykseen ja tekevät työtä suoraan autovuokraamon kanssa ratkaistakseen kaikki ongelmat. Nämä agentit työskentelevät väsymättä, jotta Kaiken kattavaan vakuutukseen liittyvän korvauksen hakemisesta tulisi mahdollisimman sujuva.
Miten teemme yhteistyötä autovuokraamoiden kanssa
Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien toimittajakumppaniemme kanssa varmistaaksemme, että he tarjoavat asiakkaillemme parhaita palveluita. Tähän kuuluu ajoittaisia tarkastuksia asiakkaiden valitusten kohdistamiseksi ja tarjotun palvelutason arvioimiseksi. Keskitymme myös tiiviin siteen muodostamiseen vuokra-autojen toimittajiemme kanssa neuvotellaksemme erityistarjouksista ja paketeista, jotka on tarkoitettu yksinomaan asiakkaillemme.s.
Palaute sinulta, asiakkaamme
Haluamme, että asiakkaidemme kokemukset olisivat vertaansa vailla. Sinun kommenttisi ja ehdotuksesi auttavat meitä saavuttamaan sen.

Kerro meille, miten voimme parantaa kokemusta.